Hyundai IONIQ Hybrid

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. De Hyundai IONIQ Hybrid is verkrijgbaar vanaf € 28.275. Onze 50/50 deal maakt het nu nóg aantrekkelijker om te kiezen voor een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid.

50/50 deal

Je kunt  nu profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease vanaf € 424 per maand 

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid vanaf € 424 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease vanaf € 349 per maand

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai IONIQ Hybrid lease je zakelijk al vanaf € 349 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Optimale acceleratie en minimaal verbruik

De Hyundai IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Rijdt afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Een computer regelt de energiehuishouding. Zijn maximale koppel van 170 Nm is direct vanuit stilstand beschikbaar.

Standaard voorzien van o.a.

  • 7 Airbags
  • Forward Collision Avoidance Assist
  • Lane Keeping Assist
  • Parkeersensoren achter
  • Smart Cruse Control
  • Lichtsensor
  • LED dagrijverlichting
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Stuurwielbediening audio met Bluetooth-carkit
  • Airconditioning, volautomatisch
Vanaf
€ 28.275,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 424,- p/mnd
Disclaimer

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2021 t/m 30-06-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeActiesHyundai IONIQ Hybrid