Hyundai IONIQ Hybrid

SmartTech bonus: Profiteer nu van € 1.000 korting

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Onze SmartTech bonus maakt het nu nóg aantrekkelijker om te kiezen voor een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid.

SmartTech bonus: Profiteer nu van € 1.000
Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid maar liefst € 1.000 korting. Zo is de IONIQ Hybrid al leverbaar vanaf € 24.695 na aftrek van de SmartTech Bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Optimale acceleratie en minimaal verbruik

De Hyundai IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Rijdt afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Een computer regelt de energiehuishouding. Zijn maximale koppel van 170 Nm is direct vanuit stilstand beschikbaar.

Standaard voorzien van o.a.

  • 7 Airbags
  • Forward Collision Avoidance Assist
  • Lane Keeping Assist
  • Parkeersensoren achter
  • Smart Cruse Control
  • Lichtsensor
  • LED dagrijverlichting
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Stuurwielbediening audio met Bluetooth-carkit
  • Airconditioning, volautomatisch
Nu voor
€ 24.695,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 417,- p/mnd
Disclaimer

De Hyundai ‘SmartTech bonus!’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2019 t/m 31-07-2019 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

De 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-06-2019 t/m 31-07-2019 en met een uiterste kentekenregistratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Maximale kredietbedragen zijn: Hyundai i10 & Hyundai i20: € 12.500; Hyundai i30 € 17.500; Hyundai Tucson, KONA & IONIQ: € 25.000; Maximale kredietbedrag is € 25.000. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden

HomeActiesHyundai IONIQ Hybrid