Kortingen tot wel €4000
Testafette bij Hyundai
Voordeel tot
€ 4.000,-

Testafette bij Hyundai

Het is Testafette bij Hyundai

Het is september en dat betekent Testafette bij Hyundai. Deze maand hebben we extra mooie aanbiedingen op onze auto’s en scherpe leaseprijzen. Kom langs bij Hyundai Ridderkerk tijdens de Testafette en ontdek zelf hoe fijn een Hyundai kan zijn. Tot snel! 

Onze Hyundai-modellen worden gekenmerkt door hun opvallende designs, het ruime interieur, de krachtige motor, de slimme connectiviteitstechnologie en de vele veiligheidsfuncties. Bovendien is de Hyundai wereldwijd koploper als het gaat om duurzaam elektrisch rijden en het gebruik van eco-vriendelijke materialen. Dit maakt elk model bijzonder; zo bijzonder, dat wil je zelf ervaren.

Onze modellen

Dus wacht niet langer, plan jouw proefrit en profiteer van het Testafette-voordeel! En heb je een auto om in te ruilen? Wij doen graag een scherp aanbod!

Plan een proefrit

De kortingen tijdens de Testafette periode verschillen per model, maar kunnen oplopen tot €4000,- van de aankoopprijs.

50/50 Deal

Ook tijdens de Testafette profiteer je van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Testafette Financiering

Naast de 50/50 deal kun je ook gebruik maken van 1, 2, 3 financiering tijdens de testafette periode. Maak gebruik van het Hyundai 1, 2, 3 Finance aanbod en profiteer van slechts 2,99% rente. Je betaalt 1/3e van de aankoopwaarde nu (inruil mogelijk), je lost gedurende de looptijd van de financiering 1/3 van het aankoopbedrag af, en je betaalt de resterende 1/3 als slottermijn. Voor meer informatie kun je hiervoor bij onze verkopers terecht.

Meer over de testafette aanbiedingen

Tijdens de Testafette dagen staan al onze modellen in de startblokken om door jou getest te worden. Test jouw favoriete modellen en kom erachter welke Hyundai het beste bij je past. Profiteer tijdelijk van exclusief Testafette-voordeel tot € 4.000, een scherpe Private Lease aanbieding of een voordelig financieringsaanbod.

Deze hele maand staan wij klaar om jou de sleutel aan te reiken. Dus waar wacht je nog op? Klaar voor de start…

 

Voordeel tot
€ 4.000,-
Disclaimer

1 Het Testafette voordeel bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model, op een SANTA FE Hybrid en SANTA Plug-in Hybrid bedraagt dit € 4.000, op een KONA Hybrid, i30, i30 Wagon, i30 Fastback bedraagt dit € 3.000, op i10, i20, BAYON, TUCSON Mild Hybrid bedraagt dit € 2.000 en op een TUCSON Hybrid en TUCSON Plug-in Hybrid € 1.000. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 09-09-2021 t/m 30-09-2021. Deze Actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de 1, 2, 3 Financiering. Vraag de Hyundai dealer naar de voorwaarden.


2 De Testafette 1, 2, 3 Financieringsaanbieding  is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen  van 09-09-2021 t/m 30-09-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeActiesTestafette bij Hyundai