Ontvang €500,- inruilkorting
én een gordelknuffel bij een proefrit

Ontvang €500,- inruilkorting én een gordelknuffel bij een proefrit

Ben je op zoek naar de perfecte gezinsauto?
Dan is de Hyundai i10 of Hyundai i30 perfect voor jou! Beide Hyundai’s zijn ruim en voorzien van Hyundai SmartSense; dit slimme veiligheidssysteem is speciaal ontwikkeld om jou en je gezin zo goed mogelijk te beschermen. 

Je krijgt tot eind 2020 maar liefst €500,- inruilkorting én een gordelknuffel bij een proefrit met de Hyundai i10 of Hyundai i30.
Deze gezellige gordelknuffels maken het dragen van een veiligheidsgordel een stuk leuker! 

Vraag proefrit aan

Deze actie is geldig tot 31 december 2020.

De Hyundai i10 & i30

De Hyundai i10 is niet voor muurbloempjes! Dankzij zijn moderne, sportieve design maak je een grootse entree. Niet voor niets is de Hyundai i10 uitverkozen tot Stadsauto van het Jaar! Hij biedt genoeg plaats en comfort voor vier personen. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig.

De Hyundai i30-familie is er in drie carrosserievarianten; de stijlvolle Hyundai i30 Fastback, de praktische Hyundai i30 Wagon en de allrounder Hyundai i30.

Voor maximaal comfort zit de basisversie i-Motion al boordevol handige en slimme features. Kies je voor de Comfort die net als de Comfort Smart zeer compleet is uitgerust en ideaal voor de zakelijke rijder, dan krijg je 16-inch lichtmetalen velgen, climate control, Lane Following Assist, een regensensor en centrale deurvergrendeling met keyless entry en een startknop.

Standaard voorzien van o.a.

  • Ruime gezinsauto
  • Hyundai Smartsense
  • Inklapbare achterbank
Disclaimer

* Deze actie is geldig tot 31 december 2020. Alleen geldig bij een proefrit op de Hyundai i10 of een Hyundai i30. Onder de Hyundai i30 vallen de Fastback, Wagon en Hatchback.

HomeActiesOntvang €500,- inruilkorting én een gordelknuffel bij een proefrit