Hyundai IONIQ Electric

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai IONIQ Electric ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. De Hyundai IONIQ Electric is leverbaar vanaf € 34.015. Kun jij de verleiding weerstaan?

50/50 deal

Met de 50/50 deal kies je nu nog makkelijker voor een nieuwe Hyundai. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Private lease vanaf € 449 per maand

Met Hyundai Private Lease, rijd je al een Hyundai IONIQ Electric voor € 449 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de Hyundai-dealer. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten. Als dat niet onweerstaanbaar is.

Bekijk de IONIQ private lease

Hyundai Operational Lease vanaf € 399 per maand

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai IONIQ Electric lease je zakelijk al vanaf € 395 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai IONIQ Electric: indrukwekkend elektrisch

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 311 kilometer ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric Premium volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8,0-inch LCD-scherm
  • Blind-Spot Collision Warning (BCW)
  • Rear View Monitor (RVM)
  • eCall (Emergency Call)
  • Supervision-cluster dual 7-inch TFT-scherm
Nu voor
€ 34.015,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 449,- p/mnd
Bekijk IONIQ Electric voor private lease
Disclaimer

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2021 t/m 30-06-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeActiesHyundai IONIQ Electric