Profiteer nu van € 4.000 Hyundai subsidie op de IONIQ Electric

Stap vandaag nog in de Hyundai IONIQ Electric en rij direct weg met de €4.000 subsidie. Gegarandeerd! Want ondanks dat de overheid het loket met subsidie bij aanschaf van een elektrisch auto (tijdelijk) sluit, gaat Hyundai ermee verder!

Voor particuliere én zakelijke kopers
En Hyundai gaat zelfs nog verder: waar de overheidssubsidie alleen bedoeld is voor particuliere rijders, is de Hyundai subsidie ook van toepassing voor zakelijke kopers.

De subsidie is geldig op IONIQ Electric modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Informeer gerust bij ons in de showroom naar de beschikbaarheid.

Vraag Offerte aan

Private Lease
Kies je liever voor private lease? Ook daar profiteer je tijdelijk van een zeer scherp aanbod.
Je stapt al in een rijk uitgeruste IONIQ Electric Comfort vanaf € 449 per maand.

Hyundai IONIQ Electric: indrukwekkend elektrisch

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 311 kilometer ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8,0-inch LCD-scherm
  • Driver Attention Warning (DAW)
  • Rear View Monitor (RVM)
  • eCall (Emergency Call)
  • Supervision-cluster dual 7-inch TFT-scherm
Van
€ 36.995,-
Nu voor
€ 32.995,-
Gratis offerte
Disclaimer

* De Hyundai subsidie is geldig t/m 31/12/2020 of zolang de voorraad strekt. Geldig op voorraadmodellen. Van toepassing op particuliere en zakelijke koop. Lease is uitgezonderd.

HomeActiesProfiteer nu van € 4.000 Hyundai subsidie op de IONIQ Electric