Afleverpakketten Welk pakket past bij jou?

Hyundai Afleverservice

Hyundai Afleverpakketten: Bij Hyundai Ridderkerk krijg je de scherpste prijs en de beste service! Onze auto’s worden rijklaar afgeleverd en gereed om mee te nemen zonder bijkomende kosten. Daarnaast bieden wij bij aanschaf de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullend garantie- en onderhoudspakket.

Basis pakket

Premium pakket

• Minimaal 6 maanden geldige APK
  • Vloeistoffen controleren en bijvullen
  • Professioneel gereinigd van binnen en buiten
  • Tenaamstelling voertuig
  • Veiligheids car-check
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • Onderhoudsbeurt volgens schema
  • Halve tank brandstof
  • 6 maanden BOVAG garantie
  • Professioneel gereinigd van binnen en buiten
  • Tenaamstelling voertuig
  • BOVAG 40 punten check

* Bij auto’s boven de €15.000,- geldt een prijs van €695,-

Bij Hyundai Ridderkerk leveren we je nieuwe auto af met geldige APK en tenaamstellingskosten.
Jij bepaalt zelf welk aanvullend pakket je kiest!

Onze voorraad
Auto leasen?
Eigen werkplaats

Ruim aanbod aan occasions
en nieuwe auto’s

In onze showroom hebben we een ruim aanbod aan (nieuwe) Hyundai auto’s maar ook verschillende occasions van recente bouwjaren en van elke prijsklasse. Elke week komen er weer nieuwe auto’s bij. Grote kans dat jouw volgende de auto daar bij zit.

Kom een keer langs en we helpen je graag verder.

Operational leasen bij Hyundai

Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld voor een vast maandbedrag, zonder verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten zijn voor jou.

Ook voor operational lease kun je bij ons terecht. Zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag.

Eerlijk onderhoud
in onze werkplaats

Voor onderhoud en reparatie van uw auto ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine of grote beurt, een winter- of zomercheck, APK-keuring, verversen van olie of vervangen van banden, je kunt voor al deze zaken terecht in onze werkplaats.

Maak makkelijk online een afspraak.

HomeAfleverpakketten