Even snel een personenauto of bestelbus huren in Ridderkerk?

Snel en eenvoudig een personenauto of bestelbus huren bij jou in de buurt? Kom je uit Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht of IJsselmonde? Dan ben je bij Autohopper Ridderkerk aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe prijzen. Hieronder kan je snel en eenvoudig een prijsberekening en/of reservering maken.Heb je liever telefonisch contact? Bel dan 0180-480082


 


De no-nonsense autoverhuurder

Autohopper is het adres als je snel een luxe personenauto of bestelbus wilt huren. Onze personenauto’s zijn reclamevrij en de tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense bij Autohopper!!  

Goedkoop een bestelbus of verhuis bus huren in Ridderkerk?

Ga je verhuizen? Dan betekent dat een drukke periode. Spullen inpakken, berging opruimen, adreswijzigingen doorgeven. En dan komt het verhuizen naar je nieuwe stek! Neem je een duur verhuisbedrijf in de arm? Natuurlijk bel je je familie en vrienden, en huur je goedkoop een verhuis bus of bakwagen met laadlift. Autohopper Ridderkerk heeft voor jou klus de juiste bus.


Zakelijke verhuur en Shortlease

Wil je zakelijk een auto huren? Autohopper biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een personen- of bestelauto, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken. Wij hebben speciale tarieven voor bedrijven die regelmatig voor een korte of lange periode een huurauto nodig hebben. 

Denk hier bij bijv. aan;

• Inzet tijdelijk vervangend vervoer,
• Tijdelijk of nieuw personeel die een auto nodig heeft,
• Projectmatige inzet,
• Het vervoeren van goederen.

Naast de verhuur van auto’s en bedrijfswagen bieden wij je ook de mogelijkheid tot een tijdelijke lease, “shortlease”. Dit zijn lease perioden vanaf 1 maand t/m 2 jaar. Deze per maand opzegbaar waardoor je flexibel blijft zonder je te binden aan langdurige contracten. 


GEMAK, FLEXIBILITEIT, DAAR DRAAIT HET OM BIJ AUTOHOPPER