Schoon en zuinig
Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Start met Elektrisch rijden. Bekijk hier al onze Elektrische modellen!

Private Lease IONIQ Plug-In
Hyundai IONIQ Hybrid

Vanaf: € 28.275,-

Meer info
Elektrische rijden
Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Vanaf: € 32.715,-

Meer info
Hyundai IONIQ Electric
Hyundai IONIQ Electric

Vanaf: € 34.015,-

Meer info
Hyundai KONA Hybrid
Hyundai Kona Hybrid

Vanaf: € 27.425,-

Meer info
Elektrisch rijden Hyundai KONA Electric
Hyundai Kona Electric

Vanaf: 37.595

Meer info
Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Vanaf: € 43.995,-

Meer info
Hyundai Tucson Hybrid

Vanaf: € 37.995,-

Meer info
Santa Fe Plug-in Hybrid
Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

Vanaf € 51.495,-

Meer info
Hyundai Santa Fe Hybrid

Vanaf € 44.495,-

Meer info

Hyundai IONIQ 5

Vanaf: € 43.500,-

Meer info

Elektrisch rijden vandaag, maar ook morgen

Elektrisch rijden begint bij Hyundai. We zijn het enige automerk ter wereld dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft ’m. Nu en in de toekomst! Hyundai maakt er geen geheim van de groenste autofabrikant ter wereld te willen worden. Daarom lanceren wij de komende jaren nog veel meer groene modellen. Wordt jouw volgende auto ook een elektrische Hyundai?


Hyundai Electric Academy

Wil jij meer weten over elektrisch rijden? De Hyundai Electric Academy helpt je hierbij. In deze video’s leggen we je alles uit over wat de voordelen van elektrisch rijden zijn, maar ook hoe een elektrische auto precies werkt.


9 voordelen van elektrisch rijden

01

Geen CO2-uitstoot

Batterij-elektrische en waterstof-elektrische auto’s stoten geen schadelijke stoffen uit. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee (want: 8 % bijtelling voor zakelijk rijders).

02

Voordeliger in onderhoud

Het onderhoud van een elektrische auto is goedkoper en sneller klaar. Een elektrische Hyundai moet wel jaarlijks voor inspectie naar de dealer maar heeft minder onderdelen die periodiek moeten worden vervangen. Dit scheelt slijtage en dus ook kosten.

03

Geen wegenbelasting

Een elektrische auto is tot 2021 vrijgesteld van wegenbelasting. Rijders van plug-in-hybrides met een uitstoot tot 50 gram CO2 per kilometer betalen tot 2021 de helft van de wegenbelasting.

04

Slechts 8 % bijtelling

Zakelijk rijders betalen voor een volledig elektrisch aangedreven auto of een waterstofauto slechts 8 % bijtelling bij privégebruik, in plaats van 22%. Dit kan wel 3.000 euro per jaar schelen.

05

Opladen voordeliger dan brandstof

Stroom is voordeliger dan brandstof. Zelfs de zuinigste brandstofauto’s komen qua brandstofkosten niet in de buurt van een elektrische auto. Zo heb je in sommige gevallen al een compleet opgeladen auto voor nog geen 10 euro.

06

Energie terugwinnen

Een elektrische auto kan energie terugwinnen die bij andere auto’s verloren gaat, dat noemen we regeneratief remmen. Hierdoor wordt een elektrische auto juist zuiniger bij stadsverkeer of in de file, waar een auto met verbrandingsmotor juist veel gaat verbruiken.

07

Snelheid

Een elektrische auto heeft geen versnellingen. Dat zorgt voor een snelle, vloeiende acceleratie vanuit stilstand. Ook inhalen gaat moeiteloos, want terugschakelen hoeft niet.

08

Stil

Een elektromotor is veel stiller dan een verbrandingsmotor. Elektrische Hyundai-modellen hebben dan ook een ingebouwde waarschuwingstoon voor voetgangers en fietsers, die actief is bij snelheden lager dan 30 km/u.

09

Comfortabel interieur

Het interieur is automatisch voor te verwarmen of juist te koelen als de elektrische Hyundai is aangesloten op een laadpaal. Stel eenvoudigweg je vertrektijd in en stap in een heerlijk voorverwarmde of juist koele auto.

*Disclaimer: De Hyundai subsidie is geldig t/m 31/12/2020 of zolang de voorraad strekt, alleen op de Hyundai IONIQ Electric. Geldig op voorraadmodellen. Van toepassing op particuliere en zakelijke koop. Lease is uitgezonderd. Dit is een korting van 4.000 euro vanuit Hyundai Ridderkerk. De overheidssubsidie is niet langer van toepassing.

HomeElektrisch rijden