Hyundai i20 1.0 T-GDI 5MT BLUE COMFORT

v.a. € p/m
Bereken uw maandlasten
Meer informatie? Wij staan u graag te woord! 06-14389122

Interesse in deze Hyundai i20?
Bel: 0180-480082

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief 6 maanden BOVAG garantie, afleverinspectie, minimaal 3 maanden APK en tenaamstellingskosten. Wens je meer zekerheid? Voor € 395,- wordt de auto afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens schema, een nieuwe APK, een halve tank brandstof en indien van toepassing Hyundai Mobiliteitsgarantie. Hyundai Ridderkerk is een dynamisch familiebedrijf waar service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan! Wat kunt u nog meer van Hyundai Ridderkerk verwachten? Onze service stopt namelijk niet na aflevering van de auto! * Gratis vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt * Een gezellige koffiehoek met een krant, gratis WiFi en televisie om het wachten op een onderhoudsbeurt te veraangenamen. * Bij ons heeft u een naam en bent u geen nummer. Wij hechten veel waarde aan een fijne relatie met onze klanten. * Voordat u de auto brengt voor onderhoud maken wij een nauwkeurige kostenraming. Geen verrassingen achteraf! Gemiddeld brandstofverbruik: 1,0 l/100km (1 op 100,0) Brandstofverbruik in de stad: 1,0 l/100km (1 op 100,0) Brandstofverbruik op de snelweg: 1,0 l/100km (1 op 100,0)

Opties

i.g.v. geldlening
Termijnbedrag Duur van de
kredietovereenkomst
Jaarlijks kosten percentage Totale door de
klant te betalen bedrag
Voorbeeld 1 Voorbeeld 2
Totale kredietbedrag
i.g.v. geldlening
Termijnbedrag
Duur van de
kredietovereenkomst
Jaarlijks kosten percentage 7,90% 7,90%
Totale door de
klant te betalen bedrag

Vergelijkbare auto's

Bekijk totale aanbod

In prijs verlaagd

Bekijk totaal-aanbod

Eerder door u bekeken

Meer weten over deze Hyundai i20?
Bel: 0180-480082