Kom naar de Hyundai Winterinspectie! 6 november 2020

De winter staat alweer snel voor de deur; tijd dus voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie!
Normaal gesproken maken wij 2 dagen lang een winters feest van de Hyundai Winterinspectie. Helaas zal de jaarlijkse winterinspectie vanwege de corona-maatregelen dit jaar anders gaan dan je van ons gewend bent. Voor jouw en onze veiligheid. Daarom kun je dit jaar niet 2 dagen, maar heel november en december terecht voor een winterinspectie.

Om u toch veilig de weg op te kunnen sturen deze winter, staan onze monteurs de gehele maanden november en december – op afspraak – voor je klaar om je auto winter-proof te maken. Hierbij wordt je auto gecontroleerd op maar liefst 18 wintergevoelige punten. Na afloop ontvang je het conditierapport en kun je veilig de winter tegemoet rijden.

Is er reparatie of vervanging nodig? Dan kun je gelijk een afspraak maken. Ook vertellen wij je in onze showroom graag over de winteraanbiedingen van dit jaar. 

Gratis winterinspectie

De winterinspectie is gratis. Wel vragen wij je een donatie van €2,50 te doen voor Stichting Opkikker.
Stichting Opkikker organiseert een continue stroom van lichtpuntjes aan duizenden mensen per jaar. Dit doen ze door Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind.
Wij hopen met behulp van jouw steun een mooie donatie te kunnen doen aan Stichting Opkikker.

Plan online uw Hyundai Winterinspectie!

Plan een Winterinspectie

winterinspectie

 

Een handige LED lamp cadeau

Dit jaar krijg je na je winterinspectie een handige Hyundai LED lamp cadeau. De lamp is verstelbaar met twee apart te gebruiken lichtbundels. Mede door de magnetische voet is de lamp handig in gebruik.

Wat controleren we tijdens de winterinspectie?

Tijdens de winterinspectie wordt je auto op maar liefst 18 punten gecontroleerd. Hieronder lichten wij een paar van de belangrijkste punten toe. Zo weet je waar wij naar kijken tijdens de inspectie.

– Olie en remvloeistof

We controleren het oliepeil en het niveau van de remvloeistof. Als alle vloeistoffen op peil zijn, ben je ook in winterse omstandigheden verzekerd van een optimale werking van alle systemen en de motor.

– Ruitenwissers en -sproeiers

Goed zicht is belangrijk, zeker in de winterperiode. We controleren of de ruitenwissers en -sproeiers goed werken.

– Elektrisch laadcircuit

Controle van de accu en multiriem. Door slijtage tijdig op te merken, kun je een geknapte multiriem en daardoor hoge kosten voorkomen. Een goed werkende accu betekent dat de auto start ongeacht barre weersomstandigheden.

– Verlichting

Werken alle autolampen en zijn ze goed afgesteld? Het wordt weer vroeger donker en in winters weer wil je wel goed zichtbaar zijn.

– Airco

Zeker in de winter is het fijn als je autoruiten snel en goed ontwasemen. We controleren of je airco nog goed werkt en er geen nare geuren ontstaan.

– Koelsysteem

We inspecteren het koelvloeistofniveau en de conditie van de radiateur. Door slijtage of onvoldoende koelend vermogen kan namelijk lekkage ontstaan of kan de motor oververhit raken.

– Banden

In de winter zijn wegen vaak gladder door regen of sneeuw. De juiste bandenspanning en voldoende profieldiepte zijn daarom belangrijk. We controleren beide voor je.

– Voorruit

We checken je voorruit op sterretjes of scheuren. Door temperatuurwisselingen kan een sterretje sneller scheuren.

Maak gemakkelijk online een afspraak

We zien je graag tegemoet voor je winterinspectie. We vragen je wel een afspraak te maken. Dat kun je hier doen. Je kunt online gemakkelijk zelf een datum en tijd kiezen. Wil je bij de opmerkingen aangeven dat je voor de winterinspectie komt? Tot snel!

Plan een Winterinspectie
HomeNieuwsKom naar de Hyundai Winterinspectie!