Nieuwe Hyundai i20 Sneakpeak 6 februari 2020

Benieuwd hoe de nieuwe Hyundai i20 eruit gaat zien? Nou, zo dus! Op enkele spannende foto’s zien we de eerste contouren van de nieuwe compacte middenklasser. En die beloven veel goeds! De nieuwe Hyundai i20 is ontworpen volgens Hyundai’s nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Deze toekomstige ontwerpfilosofie is gebaseerd op vier pijlers: proporties, architectuur, styling en technologie.

i20 achterkant

Brede en lage voorzijde

Op de teaserfoto’s is te zien dat de nieuwe Hyundai i20 in vergelijking met zijn voorganger een meer sportieve en dynamische uitstraling heeft. De zeshoekige grille loopt horizontaal naar de zijkanten toe en zorgt voor een karakteristieke, brede en lage voorzijde.

De breedte van de nieuwe Hyundai i20 wordt nog eens extra benadrukt door de opvallende lichtsignatuur. Aan de achterzijde zien we horizontale achterlichtunits die naadloos doorlopen in de achterruit en voor een sportieve uitstraling zorgen.

Twee 10,25-inch schermen

Binnenin de nieuwe Hyundai i20 springen de horizontale lijnen en grote gladde oppervlakken in het dashboard in het oog. Voor extra elegantie zijn het nieuwe digitale cluster en het dashboard gecombineerd tot een geheel en voorzien van twee 10,25-inch schermen.

De nieuwe Hyundai i20 wordt op de Autosalon van Genève (5 tot en met 15 maart 2020) onthuld. De compacte middenklasser verschijnt na de zomer in de showroom.

HomeNieuwsNieuwe Hyundai i20 Sneakpeak