Verwacht begin 2021: de nieuwe Hyundai Tucson 23 september 2020

Begin 2021 wordt de nieuwe Hyundai Tucson verwacht in de showroom. De nieuwe Tucson komt 16 jaar na de komst van de eerste generatie Tucson, en wij geven je vast een sneak peek. Sinds de lancering van de eerste Tucson in 2004 zijn er wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht, waarvan 1,4 miljoen in Europa. De Hyundai Tucson is daarmee de bestverkopende SUV ter wereld. En de nieuwe, vierde generatie belooft een hoop goeds!

De nieuwe Tucson valt op door zijn revolutionaire design, hoogwaardige interieur en allernieuwste technologie. De Tucson heeft een volledig digitale cockpit die zelfs te personaliseren is. Dankzij het ruime interieur is de Tucson niet alleen stoer, maar ook comfortabel.

De 4de generatie Tucson

De nieuwe Hyundai Tucson is net iets langer en breder dan zijn voorganger; 2cm langer en 1,5 cm breder. Hierdoor genieten passagiers op de achterbank van meer beenruimte. Afhankelijk van de motorisering is de bagageruimte vergroot met 33 tot 107 liter inhoud. De bagageruimte meet nu 620 of 1.799 liter inhoud met neergeklapte achterbankleuning.

Tot 1.799 liter bagageruimte

Afhankelijk van de motorisering is de bagageruimte vergroot met 33 tot 107 liter inhoud. De bagageruimte meet nu zelfs 620 of 1.799 liter inhoud met neergeklapte achterbankleuning. Genoeg bagageruimte dus!

Sneak peek nieuwe Hyundai Tucson

Volgens Sensuous Sportiness Design

De Hyundai Tucson is, zoals je van de Tucson gewend bent, een revolutionaire auto. Zo is de nieuwe Tucson de eerste SUV van Hyundai die is ontworpen volgens de nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. Hierbij is de nieuwe dagrijverlichting fraai geïntegreerd in de grille en komt de verlichting pas tevoorschijn wanneer die wordt ingeschakeld; Parametic Hidden Lights.

Ontworpen met behulp van de nieuwste technologie

Ook bijzonder is dat de nieuwe Tucson is ontworpen met ‘ parametrische dynamiek’. Dit is digitale technologie die geometrische algoritmen tot stand brengt. Dankzij deze technologie heeft de Tucson prominente geometrische patronen die de auto een progressieve uitstraling geven. Leuk feitje; deze geometrische patronen worden ook wel ‘parametrische juwelen’ genoemd.

Comfortabel interieur

Het interieur van de Tucson is ruim en comfortabel, met een luxe afwerking. Het interieur bevat hoogwaardige materialen en sfeerverlichting wat een luxe sfeer geeft.

Volledig te personaliseren touchscreen

Het dashboard bevat een geïntrigeerd touchscreen waarmee de navigatie, climate control en het infotainment eenvoudig te bedienen zijn. Het 10,25-inch touchscreen en 10,25-inch instrumentencluster zijn volledig te personaliseren. Het kleurenthema van de digitale cockpit verandert bijvoorbeeld afhankelijk van de gekozen rijstand. De nieuwe Tucson biedt naadloze connectiviteit, met online stemherkenning en voorzieningen die elke rit nog comfortabeler maken.

Nieuwe Hyundai Tucson

Verkrijgbaar als hybride en plug-in hybride

De nieuwe Tucson zal verkrijgbaar zijn met onder andere een hybride-en een plug-in hybride-aandrijflijn. Hyundai blijft zichzelf innoveren wanneer het komt tot zuiniger rijden, en door het rijden van een hybride-of plug-in hybride aandrijflijn rijd je een stuk groener.

Ben je benieuwd naar de voordelen van elektrisch rijden? Hier vind je alle voordelen op een rijtje.

Veiligheid voorop

De nieuwe Hyundai Tucson is één van de veiligste SUV’s in zijn klasse. Dat is niet voor niks, want de Tucson telt 7 airbags, inclusief een nieuwe zijairbag achterin. Deze nieuwe airbag voorkomt dat passagiers op de achterbank bij een aanrijding met elkaar in botsing komen. Dankzij de Multi-Collision Brake wordt de Tucson bij een frontale of zijdelingse aanrijding automatisch tot een noodstop gebracht.

Vanaf begin 2021 verkrijgbaar bij Hyundai Ridderkerk

De nieuwe Tucson wordt begin 2021 verwacht in de showroom van Hyundai Ridderkerk. Houd voor actuele updates onze Facebook of Instagram in de gaten.

HomeNieuwsVerwacht begin 2021: de nieuwe Hyundai Tucson