Terugblik: deze Hyundai’s zijn uitgebracht in 2020 31 december 2020

Het is een bewogen jaar geweest waarin de wereld even tot stilstand is gekomen. COVID-19 heeft ons allemaal geraakt en laat een blijvende indruk achter op het jaar 2020. Maar dit uitzonderlijke jaar heeft ons wel getoond hoe hecht en veerkrachtig de Hyundai community is. Daar zijn wij als Hyundai Ridderkerk ontzettend trots op en dankbaar voor. Op deze laatste dag van het jaar blikken wij graag terug op wat positieve punten van het afgelopen jaar; namelijk alle nieuwe Hyundai’s die in 2020 zijn uitgebracht!

Deze Hyundai’s zijn uitgebracht in 2020

In 2020 zijn er heel wat mooie Hyundai’s uitgebracht. Van een facelift voor de i30 familie, tot een i10 N Line; voor ieder soort bestuurder is er wel een nieuwe Hyundai uitgekomen. We zetten de nieuwe uitvoeringen hier voor je op een rij.

Hyundai i30 Hatchback, i30 Wagon & i30 Fastback

i30 private lease

In oktober kreeg de gehele Hyundai i30-familie een facelift. En alsof dat nog niet genoeg was bracht Hyundai ook van iedere versie een stoere N Line uit!

De Hyundai i30-familie is er in drie carrosserievarianten; de stijlvolle Hyundai i30 Fastback, de praktische Hyundai i30 Wagon en de allrounder Hyundai i30 Hatchback. De vernieuwde i30 heeft een gedurfd design, naadloze connectiviteit en standaard 48-volt Mild-Hybrid-technologie voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot. Uiteraard is de i30 voorzien van de beste veiligheidssystemen met Hyundai SmartSense.

De zeer sportieve topuitvoering N Line onderscheidt zich door onder meer 18-inch lichtmetalen velgen met Michelin Pilot Sport 4-banden, een verchroomde uitlaat, aluminium pedalen en N Line- design stoelbekleding afgewerkt met rode stiksels.

Bekijk de i30

Hyundai i10 N Line

i10 N Line

Sinds oktober 2020 is de Hyundai i10 ook verkrijgbaar in sportieve N Line uitvoering. Stoerder, sneller en indrukwekkender gaat een compacte auto niet worden. Met zijn indrukwekkende 16-inch lichtmetalen welgen, sportieve bumpers, en speciale N Line-badge is de i10 zeker een blikvanger.

De rode accenten in zowel het exterieur als het interieur laten zien dat je met een speciale editie te maken hebt: de dubbele chromen uitlaat en rode accenten in de grille, het stuurwiel en de versnellingspook met N-logo, de sportieve stoelen en zwarte hemelbekleding zijn ieder met aandacht ontworpen om de i10 N Line extra bijzonder te maken.

Daarnaast is de stuurbekrachtiging aangepast voor een nog snellere respons en een intensiever contact met het wegdek. Een sportieve wagen dus!

Bekijk de i10 N Line

Hyundai i20

De vernieuwde Hyundai i20 is alweer de derde generatie van de i20 en ontworpen volgens de nieuwe designtaal van Hyundai, genaamd Sensuous Sportiness. De i20 is het eerste Hyundai-model in Europa dat volgens deze ontwerpfilosofie is ontworpen. Met dit nieuwe design wilt Hyundai de toekomstige modellen een compleet nieuwe uitstraling meegegeven.

En dat is zeker gelukt voor de Hyundai i20; het model is voorzien van een sportieve voor-en achterbumper, een stoere grille en een stijlvolle karakterlijn langs de zijkant van de auto. De vernieuwde V-vormige verlichting benadrukt de breedte van de auto.

Niet alleen de buitenkant is opvallend, ook de binnenkant mag er zijn. Dankzij de toegenomen breedte biedt de nieuwe Hyundai i20 meer ruimte voor inzittenden. Daarnaast bevat de nieuwe Hyundai i20 Hyundai Bluelink en Android Auto en Apple CarPlay zodat je draadloos je smartphone kunt verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienen.

Bekijk de i20

We kijken uit naar een goed 2021

Vooruitkijken zit Hyundai in het DNA, dus kijken we graag uit naar een beter 2021. Wij kunnen nu al zien dat ons veel moois te wachten staat. Zoals de introductie van de nieuwe Tucson en de lancering van ons nieuwe merk IONIQ 5. En daar zal het zeker niet bij blijven! Kun je ook niet wachten op wat er komen gaat? Bekijk dan vast wat highlights van de nieuwe Tucson.

HomeNieuwsTerugblik: deze Hyundai’s zijn uitgebracht in 2020