Onderhoud Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid.

Professionele poetsbeurt

Laat je Hyundai stralen als nooit tevoren met een complete en professionele poetsbeurt. Tijdens deze poetsbeurt van €179,- wordt je auto professioneel gereinigd, zowel het interieur als het exterieur. Zo ziet jouw Hyundai er weer als nieuw uit!

Maak nu een poetsafspraak

Werkplaatsafspraak

Als je jouw Hyundai tijdig (jaarlijks) laat controleren en onderhouden, heb je er langer plezier van! Tevens ontvang je bij een onderhoudsbeurt 12 maanden gratis Hyundai Mobiliteitsgarantie. Maak nu een afspraak met Vincent, dan maakt hij een onderhoudsofferte op maat.

Maak nu een werkplaatsafspraak

APK

Bij uw Hyundai Erkend Reparateur kunt u altijd voor een APK-keuring terecht. Uw Hyundai wordt van voor tot achter nagekeken. En als u de check laat uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt, kost de APK u niets.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Airco Service

Een goed werkende airconditioning is onmisbaar. ’s Zomers krijgt u verkoelende frisse lucht binnen en in het najaar bent u sneller verlost van beslagen ramen. De werking van een airco vermindert echter als het systeem niet van tijd tot tijd wordt gereinigd en bijgevuld. En dat kan, behalve een vieze, muffe lucht, ook branderige ogen of verkoudheid tot gevolg hebben. Laat uw airco daarom elk jaar inspecteren door uw Hyundai Erkend Reparateur.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Kleine beurt

Een Hyundai kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Hyundai is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de beurt eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Zo voorkomt u dat de nog goed functionerende onderdelen van uw Hyundai schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw Hyundai.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Grote beurt

Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Hyundai onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Hyundai onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.

Uw Hyundai onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Hyundai onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.

Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Hyundai onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hyundai wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

Met onze vestiging in Ridderkerk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent.

Maak nu een werkplaatsafspraak
HomeOnderhoud