Operational Lease

Als zakelijke rijder ben je bij Hyundai Ridderkerk aan het juiste adres. Of je nu leaserijder, zzp’er of mkb’er bent, met Hyundai Operational Lease rijd je – geheel zorgeloos – een nieuwe, rijk uitgeruste Hyundai tegen een aantrekkelijke leaseprijs. Dat is inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, bandvervanging, en reparaties en vervangend vervoer na 24 uur. Voor een van tevoren bepaald maandtarief kun je met Hyundai Operational Lease een Hyundai zakelijk leasen, zonder deze te bezitten.

Alle werkzaamheden aan jouw Hyundai kun je bij ons laten uitvoeren. Dat is het gemak van one-stop-shopping. Geen gedoe om voor bandenvervanging en schadereparatie ergens anders heen te moeten. Heb je een navigatiesysteem? Dan wordt deze jaarlijks geüpdate. Ook rijscholen kunnen bij Hyundai Ridderkerk terecht voor een operationeel leasecontract!

Operational Lease wat zit er allemaal in mijn leaseprijs?

In de leaseprijs is inbegrepen:

• Afschrijving
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden,
  • Optioneel kunt u kiezen voor all-seasson of winterbanden
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • One-stop-shopping bij Hyundai Ridderkerk
  • Pechhulp in Europa met Hyundai Mobiliteitsgarantie
  • Allriskverzekering (WA & Casco)

Daarnaast kunt u bij ons de belettering van de auto of een laadpaal gewoon mee leasen. Wilt u een brandstofpas bij de leaseauto? Dan leveren wij kosteloos een nationale tankpas of een laadpas in geval van een elektrische auto. Kortom, een goede zakelijke deal op een vertrouwd adres met de beste service.

Bekijk hieronder de leasetarieven.

Operational Lease

Toch liever Private Lease

Bekijk hier alle Private Lease modellen.

HomeOperational Lease