Over ons Over Hyundai Ridderkerk

Corona Maatregelen bij Hyundai Ridderkerk
Bij Hyundai Ridderkerk volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Wij doen er dan ook alles aan om onze voorschriften aan te laten sluiten bij de actuele richtlijnen van het RIVM en de GGD. Daarom is onze showroom momenteel gesloten voor bezoek, maar onze verkopers zitten klaar om online of telefonisch al je vragen te beantwoorden! Ook kun je heel gemakkelijk een afspraak maken om online een auto te bezichtigen.

Plan een online bezichtiging

Leuk dat u onze website bezoekt!
Ons dealerbedrijf verzorgt de verkoop, het onderhoud en de reparatie van Hyundai in de regio. Dus wat u ook zoekt voor uw Hyundai – u vindt het zeker bij ons. Daarbij kunt u rekenen op onze deskundigheid, enthousiasme én attente service. Voor meer informatie begroeten we u graag in ons bedrijf. Tot ziens!

Onze medewerkers:

HomeOver ons