Hyundai Private Lease

Actie: Hyundai Ridderkerk helpt de Horeca!

Claim je horeca waardebon t.w.v. €200 bij het afsluiten van een private lease contract!

Besteed de waardebon bij jouw favoriete horeca gelegenheid** en help ze deze corona crisis door.

Geldig bij elk afgesloten private lease contract. De actie loopt tot eind juni.

Genoeg redenen om voor een Hyundai Private Lease te kiezen

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten zijn voor jou.

De voordelen van Hyundai Private Lease

• In een gloednieuw Hyundai rijden
  • Aantrekkelijk vast bedrag per maand
  • Pechhulp in binnenland en Europa
  • Inclusief verzekering
  • Geen verborgen kosten
  • Vervanging van banden
  • Schadeherstel en onderhoud

Kies je model

Bekijk hieronder de verschillende private lease modellen

i10

KONA Electric
Vanaf 513,- p.m. *

Klik hier voor meer info

*Vanafprijs is incl. BTW, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. De foto’s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid de Hyundai-dealer. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

**Zie voor deelnemende horecazaken www.helpdehoreca.nl

Keurmerk Private Lease

Hyundai Ridderkerk private lease wordt aangeboden door Arval. Arval heeft hét kwaliteitskeurmerk voor Private Lease om betrouwbaar leasecontracten af te sluiten. Dit keurmerk is in samenwerking met de consumentenbond ontwikkeld

Private Lease keurmerk

Wat kan ik het beste doen met mijn huidige auto?

Je huidige voertuig kan je bij ons laten taxeren. Het geld kan dan direct uitgekeerd worden of gestort op je rekening.

Wie mag er rijden in het private lease auto?

Het is toegestaan dat er ook andere rijden in het voertuig. Dit mag alleen als er toestemming voor is gegeven door de contracthouder. De contracthouder blijft altijd aansprakelijk bij eventuele schade.

Is er een aanbetaling borg nodig?

Dit is afhankelijk van de leasemaatschappij. Bekijk de vooraf de voorwaarde of neem contact op.

Raak ik mijn schadevrije jaren na het lease van een auto kwijt?

Nee dit is niet zo. Het is mogelijk aan het einde van de leaseperiode een “schadevrij rijden verklaring” op te vragen. Hiermee kan je aantonen dat er geen schade is gereden.

Welk aantal kilometers en looptijden zijn er mogelijk.

Het is mogelijk om een kilometer range van 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 per jaar te doen. Wanneer je meer kilometers rijdt dan in het leasecontract betaal je de meerkilometerprijs. Zijn dit er minder. Dan krijg je geld terug. De looptijd van het contract is 26, 48 of 60 maanden.

Krijg ik een BKR registratie bij het afsluiten van een private lease contract?

Ja dat klopt, er wordt altijd een BKR-registratie gemaakt. Dit kan invloed hebben op het te lenen bedrag wanneer u een hypotheek afsluit. Wanneer je een starter bent is het belangrijk dit in overweging te nemen. Hoe dit precies wordt berekend is te vinden op de website van BKR.

Kan ik een private lease contract vroegtijdig stoppen?

Het is niet mogelijk om een contract stop te zetten. Als je dit toch wilt, dan kan in overleg met de leasemaatschappij een bedrag vastgesteld worden.

HomeHyundai Private Lease