Hyundai Private Lease

Genoeg redenen om voor een Hyundai Private Lease te kiezen

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten zijn voor jou.

De voordelen van Hyundai Private Lease

• In een gloednieuwe Hyundai rijden
  • Aantrekkelijk vast bedrag per maand
  • Pechhulp in binnenland en Europa
  • Inclusief verzekering
  • Geen verborgen kosten
  • Vervanging van banden
  • Schadeherstel en onderhoud
  • Retourgarantie: kosteloos opzeggen bij baanverlies

ANWB Private Lease actie: zo voordelig was leasen nog nooit

Extra voordeling leasen met ANWB Private Lease. Enkele van de Hyundai modellen kun je nu voor een hele aantrekkelijke prijs leasen via ANWB. Bekijk voor de voorwaarden de website en vergeet niet ‘levering door Hyundai Ridderkerk’ te vermelden.

Met de ANWB Private Lease actie rijd je een gloednieuwe Hyundai voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Hyundai dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. Op deze pagina zie je alle prijzen van de beschikbare modellen die mee doen aan de actie.

Meer weten over deze actie? Doe je hier. Deze zomer profiteer je van zeer aantrekkelijke aanbiedingen op veel Hyundai modellen! Deze actie is dus tijdelijk dus wacht niet te lang.

LET OP: Vermeld ‘Levering door Hyundai Ridderkerk’ in de extra opmerkingen

Indien je de auto wilt ophalen bij Hyundai Ridderkerk is het belangrijk om dit bij het aanvragen van jouw nieuwe private lease auto niet vergeten te vermelden. Aan het einde van het aanvraagproces is er ruimte om ‘Levering door Hyundai Ridderkerk’ te vermelden. Wij kunnen jou ook helpen met het aanvragen als je even langs komt in onze showroom.

Kies je model

Bekijk hieronder de verschillende private lease modellen

Hyundai i10

IONIQ Electric
Vanaf 449,- p.m. *

Keurmerk Private Lease

Hyundai Ridderkerk private lease wordt aangeboden door Arval. Arval heeft hét kwaliteitskeurmerk voor Private Lease om betrouwbaar leasecontracten af te sluiten. Dit keurmerk is in samenwerking met de consumentenbond ontwikkeld.

Private Lease Keurmerk

Retourgarantie: kosteloos opzeggen bij baanverlies

Zorgeloos autorijden, dat willen we allemaal. Juist nu, in deze onzekere coronatijd, kun je wel wat extra zekerheid gebruiken en nemen we graag alle twijfels weg. Op Hyundai Private Lease kun je bouwen.

Daarom bieden wij de garantie dat jij jouw leaseovereenkomst kosteloos kunt beëindigen wanneer je door ontslag de auto niet meer kunt betalen. Ook dat is een zekerheid van Hyundai Private Lease.

Wat kan ik het beste doen met mijn huidige auto?

Je huidige voertuig kan je bij ons laten taxeren. Het geld kan dan direct uitgekeerd worden of gestort op je rekening.

Wie mag er rijden in het private lease auto?

Het is toegestaan dat er ook andere rijden in het voertuig. Dit mag alleen als er toestemming voor is gegeven door de contracthouder. De contracthouder blijft altijd aansprakelijk bij eventuele schade.

Is er een aanbetaling borg nodig?

Dit is afhankelijk van de leasemaatschappij. Bekijk vooraf de voorwaarde of neem contact op.

Raak ik mijn schadevrije jaren na het lease van een auto kwijt?

Nee, dit is niet zo. Het is mogelijk aan het einde van de leaseperiode een “schadevrij rijden verklaring” op te vragen. Hiermee kan je aantonen dat er geen schade is gereden.

Welk aantal kilometers en looptijden zijn er mogelijk.

Het is mogelijk om een kilometer range van 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 per jaar te doen. Wanneer je meer kilometers rijdt dan in het leasecontract betaal je de meerkilometerprijs. Zijn dit er minder, dan krijg je geld terug. De looptijd van het contract is 26, 48 of 60 maanden.

Krijg ik een BKR registratie bij het afsluiten van een private lease contract?

Ja dat klopt, er wordt altijd een BKR-registratie gemaakt. Dit kan invloed hebben op het te lenen bedrag wanneer u een hypotheek afsluit. Wanneer je een starter bent is het belangrijk dit in overweging te nemen. Hoe dit precies wordt berekend is te vinden op de website van BKR.

Kan ik een private lease contract vroegtijdig stoppen?

Het is niet mogelijk om een contract stop te zetten. Als je dit toch wilt, dan kan in overleg met de leasemaatschappij een bedrag vastgesteld worden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Ridderkerk.

Contact

*Vanafprijs is incl. BTW, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. De foto’s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid de Hyundai-dealer. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

HomeHyundai Private Lease