Uw Hyundai dealer voor Ridderkerk en omgeving.

Proefrit

Op zoek naar een nieuwe auto? Het maken van een proefrit kan dan niet ontbreken! Kies een auto uit onze voorraad en ervaar zelf hoe de auto voelt. Zo kom je er beter achter welke auto het beste bij jou past.

Ook mogelijk: een proefrit aan huis

Bij Hyundai Ridderkerk blijven we voor je klaar staan, ook nu onze showroom vanwege de corona-lockdown tijdelijk gesloten is voor bezoek.
Heb je interesse in een auto? Wij rijden graag met de auto waarin je geïnteresseerd bent naar jou toe. Dit doen we binnen een straal van 25 kilometer rondom onze showroom.
Zo kun je vanuit huis een proefrit maken!

Uiteraard volgen wij ook hierbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Voor meer informatie omtrent onze corona-maatregelen kun je hier terecht.

Aanvragen

Wil je graag een proefrit maken in een van onze auto’s? Vraag dan hieronder gemakkelijk een proefrit aan! Geef jouw voorkeursdatum op, en wij nemen contact met je op over de tijd en om de proefrit te bevestigen.

Momenteel is het alleen mogelijk een proefrit aan huis aan te vragen. Dit vanwege de corona-maatregelen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Waar moet je op letten tijdens een proefrit?

Om je proefrit optimaal te benutten en de auto goed te leren kennen geven we je een aantal tips voor tijdens de proefrit:

• Ga op zoek naar een rotonde en maak een aantal rondjes. Geef wat gas bij en laat het gas wat los. Zo voel je goed hoe de auto zich gedraagt en of hij overhelt.
  • Rijd op verschillende soorten wegdek. Hierdoor kom je er snel achter of de auto comfortabel veert.
  • Is er voldoende beenruimte?
  • Voor een parkeermanoeuvre uit. Heb je voldoende overzicht? Inparkeren is iets wat je dagelijks doet dus ook dit moet goed aanvoelen
HomeProefrit