Hyundai Grandeur 3.3i V6 Style 1e eigenaar!

• Hyundai Grandeur 3.3i V6 Style 1e eigenaar!

Automaat

Extra informatie over deze Hyundai Grandeur

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Hyundai Grandeur is van het bouwjaar 2009. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker.

U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook en lederen stuur behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Automaat
Sedan
 Rood metallic

• BAS
  • Elektr.glaz.sch./kant.dak
  • ESP
  • Hoofd airbag(s) a.
  • Hoofd airbag(s) v.
  • Koplampreiniging
  • Leder+el.verst+verw.stoel
  • Lederen stuurwiel
  • Lederen versnellingspook
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Parkeersensor achter
  • Passagiersairbag

Extra informatie over deze Hyundai Grandeur

Deze Hyundai Grandeur staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai Grandeur 3.3i V6 Style 1e eigenaar!

91-HKJ-6

Grandeur 3.3i V6 Style 1e eigenaar!