Hyundai i10 1.0 Comfort Smart | Navigatie | Achteruitrijcamera | Blue Link |

• Hyundai i10 1.0 Comfort Smart | Navigatie | Achteruitrijcamera | Blue Link |

Extra informatie over deze Hyundai i10

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Hyundai i10 van het bouwjaar 2020 heeft 7136 kilometer op de teller staan. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Hyundai is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De Hyundai i10 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief:

- 6 maanden BOVAG garantie
- Afleverinspectie
- Minimaal 3 maanden APK
- Tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor €395,- wordt de auto afgeleverd met:
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Professioneel gereinigd en gepoetst
- Halve tank brandstof
- 12 maanden pech onderweg service

Grijs metallic

899 kg

• Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Airco
  • Apple Carpl./Android Auto
  • Armsteun voor
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Connected services
  • DAB radio

Extra informatie over deze Hyundai i10

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief:

- 6 maanden BOVAG garantie
- Afleverinspectie
- Minimaal 3 maanden APK
- Tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor €395,- wordt de auto afgeleverd met:
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Professioneel gereinigd en gepoetst
- Halve tank brandstof
- 12 maanden pech onderweg service

Deze Hyundai i10 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i10 1.0 Comfort Smart | Navigatie | Achteruitrijcamera | Blue Link |

i10 1.0 Comfort Smart | Navigatie | Achteruitrijcamera | Blue Link |