Hyundai i10 1.0i Comfort INCL SMARTTECH BONUS

Brandstof
Transmissie

Extra informatie over deze Hyundai i10

Nieuwe Hyundai i10, rijklaarprijs inclusief € 1500,- Smarttech bonus! Navigatie erbij? Dan betaal je nu slechts € 395,- extra voor een Tech pakket met navigatie en parkeersensoren achter.

De Hyundai i10 is niet voor muurbloempjes! Dankzij zijn moderne, sportieve design maak je een grootse entree. Niet voor niets is de Hyundai i10 uitverkozen tot Stadsauto van het Jaar! Hij biedt genoeg plaats en comfort voor vier personen. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig.

De Hyundai i10 biedt niet alleen de grootste interieurruimte, maar ook een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. De bagageruimte van 252 liter is uit te breiden tot maar liefst 1.046 liter door de achterbank neer te klappen.

Bouwjaar

• Airco
  • Alarmsysteem
  • BAS
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • Bumpers in carr. kleur
  • Elektrische ramen achter
  • Elektrische ramen voor

Extra informatie over deze Hyundai i10

Deze Hyundai i10 staat bij Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i10 1.0i Comfort INCL SMARTTECH BONUS

Nu voor