Hyundai i10 1.0i Comfort | Navigatie | Parkeersensoren

Brandstof
Transmissie

Extra informatie over deze Hyundai i10

Hyundai i10 met SmartPack (Navigatiesyteem inclusief lifetime kaartupdates, Apple Carplay, luidsprekers achter en parkeersensoren achter) en nieuw design 14\" lichtmetalen velgen. Na aftrek Lentebonus rijklaar voor € 14.995,- !! Uit voorraad, nog geen kenteken, u wordt de 1e eigenaar.

Wens je meer zekerheid? Voor € 395,- wordt de auto afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens schema, een nieuwe APK, een halve tank brandstof en indien van toepassing Hyundai Mobiliteitsgarantie.

Hyundai Ridderkerk is een dynamisch familiebedrijf waar service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan!

Bouwjaar

• Airco
  • Alarmsysteem
  • BAS
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • Bumpers in carr. kleur
  • Elektrische ramen achter
  • Elektrische ramen voor

Extra informatie over deze Hyundai i10

Deze Hyundai i10 staat bij Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i10 1.0i Comfort | Navigatie | Parkeersensoren

Nu voor