Hyundai i10 1.0i i-M. Go | navigatie | privacy glass

• Hyundai i10 1.0i i-M. Go | navigatie | privacy glass

Extra informatie over deze Hyundai i10

De Koreaanse automerken hebben in ons land een geweldige reputatie. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 39279 kilometer. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Tot de voorzieningen van deze auto behoren extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audiosysteem. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Hyundai helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Grijs

908 kg

• BAS
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Elek.ramen voor en achter
  • ESP
  • Extra getint glas
  • Hoofd airbag(s) a.
  • Hoofd airbag(s) v.
  • In delen neerkl. achterb.
  • LED dagrijverlichting

Extra informatie over deze Hyundai i10

Deze Hyundai i10 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i10 1.0i i-M. Go | navigatie | privacy glass

i10 1.0i i-M. Go | navigatie | privacy glass