Hyundai i10 1.0i i-Motion Comf. | Cruise Control

• Hyundai i10 1.0i i-Motion Comf. | Cruise Control

Extra informatie over deze Hyundai i10

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Hyundai i10 ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2016, die 61442 kilometer op de teller heeft staan. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De Hyundai is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Hyundai i10 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Grijs metallic
APK bij aflevering:

908 kg

• BAS
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Elek.ramen voor en achter
  • ESP
  • Extra getint glas
  • Hoofd airbag(s) a.
  • Hoofd airbag(s) v.
  • In delen neerkl. achterb.

Extra informatie over deze Hyundai i10

Deze Hyundai i10 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i10 1.0i i-Motion Comf. | Cruise Control

i10 1.0i i-Motion Comf. | Cruise Control