Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!

• Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!

Extra informatie over deze Hyundai i20

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Hyundai i20 altijd de controle. Deze auto komt uit 2017. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Hyundai, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Wit
APK bij aflevering:
Fabrieksgarantie tot:
08-09-2022
BOVAG garantie

• Achteropk verkeer waarsch
  • Alarmsysteem
  • Armsteun voor
  • Binnensp. aut. dimmend

Extra informatie over deze Hyundai i20

Deze Hyundai i20 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!

PH-528-V

i20 1.0 T-GDI Comfort PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!