Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort | Stylingpakket

Brandstof
Transmissie

Extra informatie over deze Hyundai i20

Hyundai i20 1.0 Turbo Comfort met Navigatie en Styling pakket Weinig kilometers. Onze prijs is rijklaar inclusief Lentebonus!

Hyundai Ridderkerk is een dynamisch familiebedrijf waar service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan!

* Voordat u de auto brengt voor onderhoud

• Parkeersensoren

Extra informatie over deze Hyundai i20

* Voordat u de auto brengt voor onderhoud

Deze Hyundai i20 staat bij Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort | Stylingpakket

Nu voor