Hyundai i30 1.6i i-Motion PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!

• Hyundai i30 1.6i i-Motion PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!

Extra informatie over deze Hyundai i30

Als geen ander weten de Koreaanse merken auto's te bouwen van bijzonder goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld deze Hyundai i30 uit 2011. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai i30 samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Blauw metallic

• Armsteun achter
  • EBD
  • El. climate control
  • Elektrische ramen achter
  • Elektrische ramen voor
  • Hoofd airbag(s) a.
  • Hoofd airbag(s) v.
  • Hoofdsteunen actief
  • Led. stuurw+versn. pook

Extra informatie over deze Hyundai i30

Deze Hyundai i30 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i30 1.6i i-Motion PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!

14-RVR-5

i30 1.6i i-Motion PROEFRIT en/of LEVERING AAN HUIS!