Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI N-Line ACTIEPRIJS INCL SMARTTECH BONUS

Brandstof
Transmissie

Extra informatie over deze Hyundai i30

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief € 1500,- Smarttech bonus!

De aflopende daklijn, de stijlvolle contouren, de elegante vormgeving van het dashboard en het gebruik van mooie materialen zorgen voor een premiumgevoel van kwaliteit en ruimte. Dat is de aandacht voor detail die past bij een fastback.

De Hyundai i30 Fastback is ook verkrijgbaar in deze speciale N Line-uitvoering. Deze speciale versie brengt de elegantie van een vijfdeurscoupé en de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen samen in één model.

De 140 pk (103 kW) sterke Hyundai i30 Fastback N Line onderscheidt zich door zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), zijn aangepaste onderstel (voor een sportiever rijgedrag) en zijn speciale uitlaatsysteem (voor een sportiever geluid). Het interieur is voorzien van N-sportstoelen en N-accenten op het stuur en pookknop.

Bouwjaar

• Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Binnensp. aut. dimmend
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • Chroom delen ext.

Extra informatie over deze Hyundai i30

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief € 1500,- Smarttech bonus!

Deze Hyundai i30 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI N-Line ACTIEPRIJS INCL SMARTTECH BONUS

Nu voor