Hyundai i30 Wagon 1.4 T-GDI Comfort | Trekhaak | Achteruitrijcamera

• Hyundai i30 Wagon 1.4 T-GDI Comfort | Trekhaak | Achteruitrijcamera

Extra informatie over deze Hyundai i30

Met een auto als deze Hyundai i30 Wagon komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het navigatiesysteem en het audiosysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Hyundai in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Stationwagon
 Wit

• Achteropk verkeer waarsch
  • Armsteun achter
  • DAB radio
  • Dakrails

Extra informatie over deze Hyundai i30

Deze Hyundai i30 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai i30 Wagon 1.4 T-GDI Comfort | Trekhaak | Achteruitrijcamera

i30 Wagon 1.4 T-GDI Comfort | Trekhaak | Achteruitrijcamera