Hyundai IONIQ 1.6 GDi First Edition | navi | leder

Hybride
Automaat

Extra informatie over deze Hyundai IONIQ

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Dit is een Hyundai IONIQ uit 2017, hij heeft 44647 kilometer op de teller. Uitstekende prestaties op de weg dankzij de verbrandingsmotor én elektromotor. En héél vriendelijk voor het milieu en portemonnee! In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de uitrusting van deze Hyundai horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Hyundai is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, automatisch dimmende spiegels en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze Hyundai fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Deze Hyundai IONIQ is voorzien van lane assist. Daarmee wordt u tijdig gewaarschuwd als u ongemerkt over de lijnen van uw rijstrook gaat.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief:

- 6 maanden BOVAG garantie
- Afleverinspectie
- Minimaal 3 maanden APK
- Tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor €395,- wordt de auto afgeleverd met:
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Professioneel gereinigd en gepoetst
- Halve tank brandstof
- 12 maanden pech onderweg service

Hybride
Automaat
 Wit
Leer
APK bij aflevering:

• Achteropk verkeer waarsch
  • Achterstoelen verwarmd
  • Achteruitrij assistent
  • Audio installatie
  • Bi-xenon koplampen
  • Binnensp. aut. dimmend

Extra informatie over deze Hyundai IONIQ

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief:

- 6 maanden BOVAG garantie
- Afleverinspectie
- Minimaal 3 maanden APK
- Tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor €395,- wordt de auto afgeleverd met:
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Professioneel gereinigd en gepoetst
- Halve tank brandstof
- 12 maanden pech onderweg service

Deze Hyundai IONIQ staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai IONIQ 1.6 GDi First Edition | navi | leder

IONIQ 1.6 GDi First Edition | navi | leder