Hyundai ix35 1.6i GDI i-Light PANORAMADAK | TREKHAAK | CLIMA | CRUISE

• Hyundai ix35 1.6i GDI i-Light PANORAMADAK | TREKHAAK | CLIMA | CRUISE

Extra informatie over deze Hyundai ix35

Laat u niets wijsmaken, deze Hyundai ix35 biedt alles wat u van een auto verlangt. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Licht, lucht, ruimte en gemak wordt verzorgd door het elektrisch bedienbare glazen panorama dak. Het start-stop systeem is een beproefde manier om het brandstofverbruik verder te reduceren. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Andere zender, andere muziek, meer volume? Met de audiobediening op het stuur is het makkelijk en veilig geregeld. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Hyundai zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! U bent in deze Hyundai ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Zoals u mag verwachten van deze Hyundai ix35 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Grijs metallic

• Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Bagage-scheidingsnet
  • Bagagedek
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • Dakrails
  • Dimlichten aut.
  • El. climate control

Extra informatie over deze Hyundai ix35

Deze Hyundai ix35 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai ix35 1.6i GDI i-Light PANORAMADAK | TREKHAAK | CLIMA | CRUISE

ix35 1.6i GDI i-Light PANORAMADAK | TREKHAAK | CLIMA | CRUISE