Hyundai Kona HEV Comfort Smart 1.6 GDI HEV | ACTIEPRIJS | Navi | Krell audio | Acht. camera

Hybride
Automaat

Extra informatie over deze Hyundai Kona HEV Comfort Smart

De geadverteerde actieprijs is een rijklaarprijs inclusief afleverpakket en brandstof. Deze Kona Hybrid is voorzien van een smart pack met navigatie en krell audio en Blue Link app.

Hyundai Ridderkerk is een dynamisch familiebedrijf waar service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan!

Hybride
Automaat
 Wit metallic

• Afdaal assistent
  • Airco
  • Audio installatie premium
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • Cruise contr.adap Stop&Go
  • DAB radio

Extra informatie over deze Hyundai Kona HEV Comfort Smart

Deze Hyundai Kona HEV Comfort Smart staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.