Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort | Apple carplay | Proefrit aan huis |

Hybride
Automaat

Extra informatie over deze Hyundai Kona

Koreaanse auto′s hebben een reputatie van grote degelijkheid opgebouwd. Deze Hyundai heeft slechts 4539 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2020. Het is een hybride, daardoor is de auto zuinig met brandstof. Verder is de Hyundai uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Deze Hyundai biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

LET OP: auto is via eigen import verkregen. Deze auto heeft geen typegoedkeuring voor montage van een trekhaak om gewicht te trekken.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Hybride
Automaat
 Zwart metallic

• Afdaal assistent
  • Airco
  • Apple Carpl./Android Auto
  • Armsteun voor
  • Audio installatie
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Buitenspiegels verwarmb.

Extra informatie over deze Hyundai Kona

Deze Hyundai Kona staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort | Apple carplay | Proefrit aan huis |

Kona 1.6 GDI HEV Comfort | Apple carplay | Proefrit aan huis |