Hyundai Tucson 1.6 GDi Premium 1e eigenaar

• Hyundai Tucson 1.6 GDi Premium 1e eigenaar

Extra informatie over deze Hyundai Tucson

Alle technologie in de Hyundai Tucson is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Verder is de Hyundai uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met dab-radio. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Deze Hyundai is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Ook lederen stuur en automatisch dimmende spiegels zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Hyundai Tucson is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Hyundai. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt.

Indien u interesse heeft in deze Hyundai, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Zwart metallic
Leer
APK bij aflevering:

• Audio installatie
  • Binnensp. aut. dimmend
  • Chroom delen ext.
  • DAB radio
  • Dakrails
  • Dimlichten aut.
  • EBD
  • Elek.ramen voor en achter

Extra informatie over deze Hyundai Tucson

Deze Hyundai Tucson staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai Tucson 1.6 GDi Premium 1e eigenaar

Tucson 1.6 GDi Premium 1e eigenaar