Hyundai Tucson 1.6 T-GDI MHEV Comfort

• Hyundai Tucson 1.6 T-GDI MHEV Comfort

Extra informatie over deze Hyundai Tucson

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Hyundai Tucson. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk.

U geniet nog meer van het rijden met uw Hyundai omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Hyundai u om veiliger te rijden. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

TUCNEW
 Amazon Grey (grijs metallic)
Fabrieksgarantie tot:
20-02-2026
BOVAG garantie

• Alarmsysteem
  • Apple Carpl./Android Auto
  • Binnensp. aut. dimmend
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • Centrale airbag v.
  • Connected services

Extra informatie over deze Hyundai Tucson

Deze Hyundai Tucson staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI MHEV Comfort

Tucson 1.6 T-GDI MHEV Comfort