Mazda CX-5 2.0 TS+ 4WD AUTOMAAT

• Mazda CX-5 2.0 TS+ 4WD AUTOMAAT

Automaat

Extra informatie over deze Mazda CX-5

Alle technologie in de Mazda CX-5 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2014 heeft 87789 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het audiosysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Ook is de Mazda uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende spiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-5 samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mazda in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Automaat
 Grijs metallic
APK bij aflevering:

1998 cc

• Bagagedek
  • Binnensp. aut. dimmend
  • Dimlichten aut.
  • Dodehoek detectie
  • El. climate control
  • Elektrische ramen achter

Extra informatie over deze Mazda CX-5

Deze Mazda CX-5 staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Mazda CX-5 2.0 TS+ 4WD AUTOMAAT

CX-5 2.0 TS+ 4WD AUTOMAAT