• Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 25th Anniversary Edition ~ AMG-line ~ windscherm

Automaat

Extra informatie over deze Mercedes-Benz E-Klasse

De vooruitstrevende techniek van deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio vormt een harmonieuze eenheid met de stijlvolle vormgeving. Het comfort en de veiligheid staan bovendien op hoog niveau, zoals dat hoort bij een auto van een gerenommeerd Duits merk. Exclusiviteit en sportiviteit komen samen in de AMG-styling. De kilometerstand bedraagt slechts 29240 kilometer. De auto is van bouwjaar 2018. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch verstelbare stuurkolom, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audio-installatiesysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt.

De Mercedes-Benz E-klasse Cabrio is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen.

Heeft u interesse in deze mooie Mercedes-Benz? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief:

- 6 maanden BOVAG garantie
- Afleverinspectie
- Minimaal 3 maanden APK
- Tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor €395,- wordt de auto afgeleverd met:
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Professioneel gereinigd en gepoetst
- Halve tank brandstof
- 12 maanden pech onderweg service

Automaat
Cabriolet
 Grijs metallic
Leer

1991 cc

• Alu. interieur afwerking
  • AMG-styling
  • Audio installatie
  • BAS
  • Bots herkenning+activatie
  • Connected services

Extra informatie over deze Mercedes-Benz E-Klasse

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief:

- 6 maanden BOVAG garantie
- Afleverinspectie
- Minimaal 3 maanden APK
- Tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor €395,- wordt de auto afgeleverd met:
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Professioneel gereinigd en gepoetst
- Halve tank brandstof
- 12 maanden pech onderweg service

Deze Mercedes-Benz E-Klasse staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

E-Klasse Cabrio 200 25th Anniversary Edition ~ AMG-line ~ windscherm