Nissan QASHQAI 1.2 Acenta

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

De geadverteerde prijs is een rijklaarprijs inclusief 6 maanden BOVAG garantie, afleverinspectie en tenaamstellingskosten.

Wens je meer zekerheid? Voor € 395,- wordt de auto afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens schema, een nieuwe APK, een halve tank brandstof en indien van toepassing Hyundai Mobiliteitsgarantie.

Hyundai Ridderkerk is een dynamisch familiebedrijf waar service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan!

Zwart metallic
APK bij aflevering:

• Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Audioinst. met CD-speler
  • BAS
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Chroom delen ext.

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Deze Nissan QASHQAI staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Nissan QASHQAI 1.2 Acenta

QASHQAI 1.2 Acenta