Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition

• Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Hij is stijlvol en comfortabel, deze Nissan Qashqai, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Komt u aanlopen, dan ontgrendelt de keyless entry gastvrij de sloten. Da's een makkelijke optie! Ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Nissan ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende spiegels.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Wit metallic

• Audio-navigatie full map
  • Binnensp. aut. dimmend
  • DAB radio
  • Dimlicht aut. + regensen.
  • ESD

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Deze Nissan QASHQAI staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition

QASHQAI 1.2 Connect Edition