Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition

• Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Nissan Qashqai van het bouwjaar 2015 heeft 82566 kilometer op de teller staan. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. In deze Nissan profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende spiegels.

Zoals u mag verwachten van deze Nissan Qashqai is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Paars metallic

• Audio-navigatie full map
  • Binnensp. aut. dimmend
  • DAB radio
  • Dimlicht aut. + regensen.
  • ESD

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Deze Nissan QASHQAI staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition

QASHQAI 1.2 Connect Edition