Nissan QASHQAI 1.2 Tekna 18"

• Nissan QASHQAI 1.2 Tekna 18"

Automaat

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Nissan Qashqai de auto die u zoekt. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met dab!) kunt u bedienen vanaf het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.

In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Automaat
 Wit
Leer
APK bij aflevering:

• Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Audioinst. met CD-speler
  • Chroom delen ext.
  • DAB radio

Extra informatie over deze Nissan QASHQAI

Deze Nissan QASHQAI staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Nissan QASHQAI 1.2 Tekna 18"

QASHQAI 1.2 Tekna 18"