Renault Captur 0.9 TCe Experience Energy CLIMA | CRUISE | NAVI | STOELVERWARMIN

• Renault Captur 0.9 TCe Experience Energy CLIMA | CRUISE | NAVI | STOELVERWARMIN

Extra informatie over deze Renault Captur

Franse auto′s. Is het de kwaliteit, de soepele vering of de elegante styling? Waarschijnlijk allemaal. Rijden met joie de vivre! Zijn compacte motor geeft deze Renault uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Deze Renault is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Zwart metallic

• Achterbank verstelbaar
  • Airco
  • Audio installatie
  • Chroom delen ext.
  • DAB radio
  • EBD
  • Elek.ramen voor en achter
  • ESP
  • Extra getint glas

Extra informatie over deze Renault Captur

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Deze Renault Captur staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Renault Captur 0.9 TCe Experience Energy CLIMA | CRUISE | NAVI | STOELVERWARMIN

Captur 0.9 TCe Experience Energy CLIMA | CRUISE | NAVI | STOELVERWARMIN