Suzuki Celerio 1.0 Comfort | trekhaak | Proefrit thuis

• Suzuki Celerio 1.0 Comfort | trekhaak | Proefrit thuis

Extra informatie over deze Suzuki Celerio

Ook compacte auto′s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Suzuki Celerio uit 2016, die 32546 kilometer op de teller heeft staan. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. In deze Suzuki profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Celerio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Suzuki Celerio, neem dan snel contact met ons op.

Blauw
APK bij aflevering:

790 kg
400 kg

• Achterruitverwarming
  • Achterwisser+sproeier
  • Airco
  • BAS
  • Elektrische ramen voor
  • ESP
  • Hill hold functie
  • Hoofd airbag(s) a.
  • Hoofd airbag(s) v.

Extra informatie over deze Suzuki Celerio

Deze Suzuki Celerio staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Suzuki Celerio 1.0 Comfort | trekhaak | Proefrit thuis

Celerio 1.0 Comfort | trekhaak | Proefrit thuis