Suzuki Ignis 1.2 Stijl Smart Hybrid PROEFRIT/LEVERING AAN HUIS!

• Suzuki Ignis 1.2 Stijl Smart Hybrid PROEFRIT/LEVERING AAN HUIS!

Extra informatie over deze Suzuki Ignis

Een kenmerk van Japanse auto′s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg… elke weg is te vinden met het navigatiesysteem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Deze Suzuki is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd!

De automatische veiligheidssystemen in deze Suzuki fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Wit metallic
APK bij aflevering:

810 kg

• BAS
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitenspiegels verwarmb.
  • DAB radio
  • Dakrails
  • EBD

Extra informatie over deze Suzuki Ignis

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Deze Suzuki Ignis staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Suzuki Ignis 1.2 Stijl Smart Hybrid PROEFRIT/LEVERING AAN HUIS!

NR-999-B

Ignis 1.2 Stijl Smart Hybrid PROEFRIT/LEVERING AAN HUIS!