Toyota Yaris 1.5 Hyb Bi-Tone Plus | Proefrit aan huis |

Hybride
Automaat

Extra informatie over deze Toyota Yaris

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Ook deze Toyota Yaris is zo'n technisch hoogstandje. Deze is van het bouwjaar 2018 en heeft 42702 kilometer gelopen. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. Met het grote glazen panorama dak voelt het alsof u in een cabrio zit. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor.

De automatische veiligheidssystemen in deze Toyota fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Toyota voor een proefrit reserveren.

Hybride
Automaat
 Blauw metallic
APK bij aflevering:

• Armsteun voor
  • BAS
  • Binnensp. aut. dimmend
  • Bots herkenning+activatie
  • Buitensp. elektr. verst.
  • Buitensp. in carr. kleur
  • Buitenspiegels verwarmb.

Extra informatie over deze Toyota Yaris

Deze Toyota Yaris staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Toyota Yaris 1.5 Hyb Bi-Tone Plus | Proefrit aan huis |

Yaris 1.5 Hyb Bi-Tone Plus | Proefrit aan huis |