Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ComfortLine NAVIGATIE | PARK ASSIST

• Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ComfortLine NAVIGATIE | PARK ASSIST

Extra informatie over deze Volkswagen Tiguan

In Duitsland is auto′s maken een ernstige zaak. Dat blijkt al jaren door de onderscheidende rijkwaliteiten, oerdegelijke uitvoering en technische innovatie van Duitse merken. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Tiguan in uitstekende conditie. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortstoelen van deze Volkswagen Tiguan staan bekend om zijn goede zithouding. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Mag de muziek wat zachter? U past het volume probleemloos aan met de audiobediening op het stuur. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende spiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De veiligheidsoptie van de lane assist is een rijstrookhulp die ervoor zorgt dat u niet ongecontroleerd van baan wisselt.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Wit

• Airco separaat achter
  • Alarmsysteem
  • Apple Carpl./Android Auto
  • Armsteun voor
  • Audio installatie
  • BAS
  • Binnensp. aut. dimmend

Extra informatie over deze Volkswagen Tiguan

Deze Volkswagen Tiguan staat bij onze vestiging Hyundai Ridderkerk B.V.

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ComfortLine NAVIGATIE | PARK ASSIST

Tiguan 1.4 TSI ComfortLine NAVIGATIE | PARK ASSIST